Cégünk nagy tapasztalattal nyújt teljeskörű szolgáltatást bel- és kültéri IP alapú kamerarendszerek és a hozzájuk tartozó infrastruktúra kiépítésére, illetve  üzemeltetésére. A telepített kamerarendszer az Ön igényei alapján kerül kiépítésre. 
Szolgáltatásaink között a vállalkozások és az önkormányzatok egyaránt megtalálják a számukra megfelelő konstrukciót, mely igazodik az egyedi igényeikhez.

A vállalkozások számára a professzionális kamerarendszert javasoljuk, mely segítségével hatékonyan felügyelhetik értékeiket, továbbá a kiépítéssel csökkenthető a lopáskár. Ideális az ipari és gyártási folyamatok megfigyeléséhez, személyi konfliktusok tisztázására.

Az önkormányzatok tekintetében a kamerarendszer a prevenció mellett a köz- és magántulajdon védelmére, a közbiztonság fokozására kiváló megoldást jelent, ezen felül a bűncselekmények megelőzésében és felderítésében jelentős szerepet töltenek be a közterületeken kihelyezett kamerák.


 
Szolgáltatásunkkal kapcsolatban részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik készséggel állnak a rendelkezésére!
Internet