gigabit-internet
2020-uzleti
ingyenes-net-igenylo
flashnet
Ingyenes internet-hozzáférési szolgáltatás igénylése!

Tájékoztatás
 
Az 501/2020. (XI.14.) Korm. rendelet a veszélyhelyzet ideje alatt a digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló jogszabály alapján az alapfokú és középfokú digitális oktatási munkarendben részt vevő tanulók és családjaik, valamint az alapfokú és középfokú digitális oktatási munkarendben tanító pedagógusok ingyenes otthoni internetszolgáltatásban részesülnek:
  • a középfokú digitális oktatásban részt vevők 6x30 napra, 
  • az alapfokú digitális oktatásban részt vevők 2021. március, április és május hónap tekintetében 3x30 napra ingyenes internet kedvezményre jogosultak.
A jogosult lakóhelye, tartózkodási helye vagy szálláshelye szerinti helyek közül egy jogosultság alapján csak egy helyen veheti a szolgáltatást ingyenesen igénybe.

IGÉNYLŐLAP LETÖLTÉSE

A szolgáltató a kibocsátásra kerülő számlákban a kedvezményt legkésőbb a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 28. §-ában meghatározott, azaz 2021. május 23-ai dátumot követő hatodik hónap végéig jóváírja a kedvezményre jogosult részére.
Jogosultak a kedvezményt az Igénybejelentő kitöltésével, majd elektronikus úton a Szolgáltató nyomtatvany@flash-net.hu címére történő visszaküldésével igényelhetik.
Szolgáltató az Igénylő által leadott e-mail címre visszaigazolást küld.
Kérjük, amennyiben nem érkezik meg 5 munkanapon belül visszaigazolásunk, legyen szíves jelezze ügyfélszolgálatunkon az alábbi telefonszámon: 06 80 80 40 80
 
Tisztelettel: FlashNet Kft.

Internet