2020-uzleti
gigabit-internet
flashnet
Elérhetővé vált a mindigTV GO televíziós applikációja az LG és a Samsung okostévéken.

Smart TV-ken is elérhető a mindigTV GO alkalmazás

Elérhetővé vált a mindigTV GO televíziós applikációja az LG és a Samsung okostévéken. A https://www.mindigtvgo.hu/ oldalon egy regisztrációt követően, 14 tévécsatorna mellett, több mint 300 koncert is díjmentesen nézhető, a kínálat pedig előfizetéssel még tovább bővíthető.

Az alkalmazás 2018-as vagy újabb gyártási évű Samsung (Tizen 4.0 vagy újabb verzióknál) és LG okostévéken (webOS 4 vagy újabb verzióknál) érhető el.

 

Hogyan tudom használni a mindig TV GO okostévé applikációt?
  • Az okostévén történő használathoz először regisztrálni szükséges a mindigTV GO applikációban a webes felületen https://www.mindigtvgo.hu/ vagy a mobil alkalmazásban. 
  • Telepítsd az applikációt a TV készüléked alkalmazástárából (Samsung SmartHub vagy LG Content Store)
  • Jelentkezz be okostévéden és élvezd a mindigTV GO adta korlátlan tévézés élményét

Miért a mindigTV GO?

A mindigTV GO applikáció használatával több, mint 80 csatorna érhető el, köztük számos ismeretterjesztő, film és valamennyi sportcsatorna HD minőségben szerepel a kínálatban. A Műsorújságban az aktuális és jövőbeli műsorok kínálata mellett, 7 napig visszamenőleg megnézhetők bizonyos műsorok. Emlékeztetőt lehet beállítani jövőbeli műsorokhoz, hogy biztos ne maradjon le kedvenc sorozatáról, s a kedvencek használatával egyetlen kattintással érhető el a leggyakrabban nézett csatorna vagy műsor.

További tartalmat többféle előfizetői csomagból lehet választani. A nézők kedvükre válogathatnak a teljes vagy tematikus kínálatból, illetve a videótár és sport előfizetések közül. A tematikus csomagok közül egyedi az önálló Gyerek műsorcsomag, ahol 10 népszerű mesecsatorna nyújt tartalmas kikapcsolódást gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A sport szerelmesei a hazai és nemzetközi kosárlabda mérkőzéseket is élőben követhetik a Hunbasket vagy Eurobasket csomagok segítségével. Előbbiben a magyar NB I/A férfi és női bajnokság mérkőzéseit, míg utóbbi az Kosárlabda Bajnokok Ligája legizgalmasabb mérkőzéseiből kínál válogatást követve a magyar csapatok nemzetközi szereplését is.

Színes őszi kínálattal találkozhatnak az érdeklődők a folyamatosan frissülő Videótárban, hiszen az előfizetéses csomagban jelenleg több mint 180 mozi és klasszikus film, továbbá többszáz epizódnyi tartalom található.

 

 

<img data-cke-saved-src="https://mindigtv.hu/uploads/1.3.jpg" src="https://mindigtv.hu/uploads/1.3.jpg" "="" style="border: 0px; max-width: 100%; margin-bottom: 20px;">

 
Ha telefonon is el szeretnéd érni a mindigTV GO-t, a mobil applikációt az alábbi linkeken töltheted le.


Internet