tv 100ft
Október 29-től a nézők az AXN és a Kiwi TV műsoraival találkozhatnak díjmentesen a MinDig TV kínálatában.

Október végén újabb kódolatlan csatornák a MinDig TV kínálatában!

Október 29-től a nézők az AXN és a Kiwi TV műsoraival találkozhatnak díjmentesen.

A legizgalmasabb amerikai és nemzetközi krimi- és akciósorozatok otthona

Az AXN a kódolatlan időszak alatt több országos tévé premierrel is készül. Péntek esténként országos tévé premierként látható a Skorpió – Agymenők akcióban 4. évada. Az elképesztően magas intelligenciával rendelkező különc, Walter O'Brien és briliáns elmékből álló csapata továbbra is az utolsó védelmi vonalat jelentik a világ számára a modern kor komplex, csúcstechnológiájú fenyegetései ellen. Ez nem más, mint a Skorpió csapat. A Váltságdíj 2. évada szerda esténként 22 órától látható. A történet középpontjában a sokat tapasztalt bűnügyi tárgyaló, Eric Beaumont áll, aki társával életveszélyes krízishelyzeteket old meg. A lopás művészete 1. évada a New York-i aukciósházak látszólag elbűvölő világában folyó bűnözésről rántja le a leplet egy munkásosztálybeli exkatona történetén keresztül. A Csúcshatás 1. évadát vasárnap esténként dupla epizódokkal tűzi műsorára az AXN. Brian Finch a 28 éves kiégett zenész megismerkedik az NZT-48-al, a droggal, aminek minden használatakor 12 órára emberfeletti elmére tesz szert; élete minden eseményére tökéletesen emlékszik, és rendkívül gyorsan képes következtetni. November 4-én este a Pókembercímű amerikai akciófilm kerül adásba Tobey Maguire, Kirsten Dunst, és Willem Dafoefőszereplésével. Peter Parker a kétballábas diákújságíró világa fenekestül felfordul, amikor egy laboratóriumi osztálykirándulás során megcsípi egy mutáns pók. A történet folytatása, a Pókember 2. pedig november 11-én este látható.

 

Az AXN a MinDig TV platform 16. programhelyén érhető el, a fenti időszakban kódolás nélkül. További információért irány a honlapunk és a MinDig TV Facebook oldala!

A mesék új birodalma!

Október 29-től megújul a Kiwi TV ; nemcsak új sorozatokkal, de két állandó szereplővel is bővül a csatorna. Kati és Koati, a két pajtás mostantól gyakran feltűnik majd a képernyőn. Kati kalandvágyó és kíváncsi természetű kislány, igazi kis felfedező, aki mindig odafigyel a környezetére, ha kell, bátran segít a bajban is. Barátja, Koati – aki egyébként egy ormányos medve – izgága kis figura, aki csalafinta természetével olykor bajba keveri Katit. A két jóbarátra rengeteg közös kaland vár, mostantól ők kalauzolják a gyerekeket a megújult csatornán. Új sorozatok is várják a kicsiket. Hétköznap 13:30-tól A dzsungel könyve, 15:30-tól pedig sokak kedvence, az Angry Birds lesz képernyőn. 18 órától a Grizzy és a lemmingek című francia animációs történet elevenedik meg, 18:30-kor pedig országos tévépremier lesz a TV2 Csoport gyerekcsatornáján: a Gorcsok és Gumblikelőször lesz látható Magyarországon. Egy távoli völgyben tombol a csata jó és gonosz között. Ez a Gorcsok és Gumblik földje, ahol a három hős gumbli, Tink, Bounce és Willi kalandjait követhetik figyelemmel a gyerekek. Délelőtt, 16 órakor és este 8-kor minden nap nézhetnek mesefilmeket a kicsik: jön Turbó, a csiga, ismét láthatják egy nem mindennapi család, Croodék fordulatos történetét, de A zöld urai, Tintin kalandjai, és Madagaszkár 1-2. is képernyőn lesz.

 

A Kiwi TV a MinDig TV platform 45. programhelyén érhető el. További információk a weboldalunkon. Ha szívesen értesülnél a MinDig TV-vel kapcsolatos hírekről, kövess minket a Facebookon!

Az AXN az ingyenes Mindig TV Applikációban is elérhető!


Internet
Televízió
IP telefon
Szerverhosting
Webtárhely