tv 100ft
Novemberben tovább dübörögnek a kódolatlan hetek a MinDig TV-n! November 1-21. között a Nat Geo, november 5-18. között az RTLII és a Humor+ csatornák műsoraival találkozhattok díjmentesen!

Novemberben tovább dübörögnek a kódolatlan hetek a MinDig TV-n!

November 1-21. között a Nat Geo, november 5-18. között az RTLII és a Humor+ csatornák műsoraival találkozhattok díjmentesen!

Tudomány és ismeretterjesztés!

National Geographic ismeretterjesztő csatorna műsorán számos izgalmas, érdekes és változatos tartalommal találkozhattok. November 5-tőlminden hétköznap reggel a Tárcsázza Cesar Millant! című sorozat jelentkezik.  A "csodálatos kutyadokiként” ismert Cesar Millan műsorának új részeiben olyan gazdikhoz látogat, akik szerint semmi baj nincs kedvencükkel – ám a szomszédok, kollégák és barátok másként vélekednek erről.

 

Hétköznap délutánonként a népszerű Légikatasztrófák és a Pedig jó ötletnek tűnt sorozatokat láthatjátok, november 8-tól pedig csütörtök esténként a Sziklás hegység: Sínek a pokolba izgalmas epizódjai jelentkeznek. Ha szeretnéd megtudni, hogyan készül a chips, a sör vagy a kenyér, és szívesen körülnéznél nagyüzemek és kézműves manufaktúrák gyártósorain, akkor kövesd november 15-től a Tényleg így készül?!sorozatot.

 

A történelem szerelmeseit  november 5-től minden hétköznap este 20 órától a Harmadik Birodalom építményei című történelmi sorozat várja, november 13-án 23 órától pedig az Első Világháború: A halál alagútjaicímű filmet vetíti a Nat Geo. Azoknak, akiket az űrkutatás érdekel, a Misszió a Naphoz, Utunk a Marsra a Space X-szel és a Curiosity: Egy Mars-jármű élete műsorokat ajánljuk. Akik egyszerre vágynak történelemre, kalandra és izgalmas tájakra, nekik a csatorna aSzélsőséges Kína és Michael Palin Észak-Koreában című sorozatokkal készül.

 

A Nat Geo a MinDig TV platform 25. programhelyén érhető el, a fenti időszakban kódolás nélkül. További információért irány a honlapunk és a MinDig TV Facebook oldala!

A név kötelez!

Az RTLII a kódolatlan időszakban egy újabb nagydobásra készül. November 4-én 17 órakor indul a beköltözés a villába és a ValóVilág 9 powered by Big Brother Puskás Peti és Nádai Anikó műsorvezetésével. A lakók életét a nézők minden nap 22 órától tudják nyomon követni a csatornán. Humorban sem lesz hiány! Minden vasárnap 19 órakor jelentkezik a Showder Klub 22. évada. A fenti műsorokon kívül számos nagysikerű amerikai mozifilm is a képernyőre kerül a főszerepekben olyan nevekkel, mint Kate Hudson, Matthew McConaughey, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Piper Perabo és Adam Garcia. November 11-én 17 órakor a Sakáltanya című film lesz műsoron, november 17-én este a Bolondok aranya, november 18-án 22:30-kor a pedig a Förtelmes főnökök című vígjátékot láthatjátok.

 

Az RTLII a MinDig TV platform 19. programhelyén érhető el. További információk a weboldalunkon. Ha szívesen értesülnél a MinDig TV-vel kapcsolatos hírekről, kövess minket a Facebookon!

Ami a kiadós nevetésről gondoskodik!

A Humor+ csatorna változatos programkínálattal várja a nézőket, melynek részeként a klasszikus kedvencek mellett, animációs blokkok, premier és friss sorozatok, valamint vígjátékfilmeket is láthatnak azok, akik a csatornára kapcsolnak. Minden hétköznap késő délutántól a már jól ismert kedvenceké a terep, 17:20-tól az Életem értelmei, 17:50-től a Férjek gyöngye, 18:50-től az Egy rém rendes család tripla részekkel, míg 20:25-től a Meldrum ház megunhatatlan karakterivel érkezik a Csengetett, Mylord? 21:30-tól minden hétköznap este dupla részekkel a Mick kell a gyereknek! 2017-18-s sorozat részei érkeznek. Az animációs sorozatok blokkosítva kerülnek képernyőre, A Simpson család és az Amerikai fater hétfőtől csütörtökig 22:30-tól dupla részekkel, ezt követően pedig a Cleveland Show és a Futurama színesíti a kínálatot. Hétköznap reggelenként 8:30-tól országos premier sorozattal indul a nap, a Reggeli Show egy francia vígjátéksorozat, melyben egy kis rádió stúdiójának vicces mindennapjaiba nézhetünk be. Szombatonként továbbra is a vígjátékoké a főszerep, november 10-én a Ne légy barom, miközben iszod a dzsúszod a gettóban! című amerikai vígjátékot, november 17-én pedig az Apafej című vígjátékot vetítik Adam Sandler főszereplésével.

 

A Humor+ a MinDig TV platform 43. programhelyén érhető el. További információk a weboldalunkon.


Internet
Televízió
IP telefon
Szerverhosting
Webtárhely