2019osz
2019-kari-100-TV
Márciusban a gyerekekre és a humor kedvelőire is gondolunk.

Márciusban a gyerekekre és a humor kedvelőire is gondolunk a MinDig TV kódolatlan kínálatában!

.

2020. március 23. és április 5. között a Comedy Central és a Nickelodeon csatornái lesznek ingyenesen elérhetők

Márciusban is népszerű csatornákkal készül a MinDig TV, ezúttal a gyerekek is találnak majd kedvükre valót.A ViacomCBS és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően a MinDig TV felhasználók számára a következő két hétben, március 23. és április 5. között a Comedy Central és a Nickelodeon csatornái lesznek ingyenesen elérhetők a 750 ezer háztartással rendelkező MinDig TV kínálatában. Népszerű sorozatokat, filmklasszikusokat, többszörös fesztiváldíjas produkciókat, emellett számos premierműsort is láthatnak a MinDig TV nézők.

 

AComedy Centralon azAgymenőkJeff és az űrlények, a Modern család vagy éppen a A Comedy Central bemutatja maratonnal várja a nézőket.

A lármás család, a Game ShakersTündéri keresztszülők és A Casagrande család című animációs vígjátéksorozat, amelyben Veszélyes Henry, a március 15-én debütált A vétellel kapcsolatos további információk a www.mindigtv.hu weboldalon találhatók. Amennyiben a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Csatorna

Programhely

Multiplex

Comedy Central

38

C

Nickelodeon

47

D

2020. március 3-tól megújul az Antenna Hungária fizetős MinDig TV Extra szolgáltatása. A technológiaváltás március és augusztus között, tíz ütemben zajlik. Bővebb információ: www.mindigtv.hu/atallas


Internet
Televízió
IP telefon