2020-uzleti
flashnet
gigabit-internet
Közlemény ÁSZF és nyitvatartási idő változásról - 2023. szeptember 01. napjától

Közlemény!













Tisztelt Előfizetőnk!

Ezúton értesítjük, hogy 2023. szeptember 01. napjától módosítjuk az Általános Szerződési Feltételeink (ÁSZF) törzsrészét, illetve 1.sz., 4. sz. és 9.sz. mellékleteit a következők szerint:

A módosítás okai:

- ügyfélszolgálati iroda megváltozott nyitvatartási rendje (ÁSZF törzsszöveg 1.2. pont)
Nyitvatartási idő: Hétfő: 08:0016:00; Kedd: ZÁRVA, Szerda: 8:00 16:00, Csütörtök: ZÁRVA, Péntek: 08:00 16:00

- díjcsomagok kivezetése (lezárt díjcsomagok ÁSZF. 4.sz. melléklet)

- új díjcsomagok bevezetése (ÁSZF 1. sz. és 9. sz. melléklet)

- adminisztrációs díjak, egyéb díjak, kedvezmények díjváltozása (ÁSZF 1. sz. mellékletében: Wireless router díja; Lakossági bekötési díj szolgáltatásonként határozott idejű szerződés esetén egyéni előfizetők részére; Belső hálózati végpont kiépítésének díja (TV/ETH); DBV-T antenna megtérítési díja; Beltéri egység/CA modul megtérítési díja)

- megszűntetésre kerül a +36 53 315 810-es fax szám.

Az előfizetői szerződések, továbbá az ÁSZF jelen módosítással nem érintett pontjai változatlan tartalommal hatályban maradnak.

Amennyiben a módosítás az előfizető számára bármilyen hátrányos rendelkezést tartalmaz - így különösen, ha a szolgáltatás díja emelkedik, módosul a szolgáltatás tartalma - az előfizető az értesítéstől számított 45 napon belül, azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést. Az előfizető a határozatlan idejű szerződést azonnali hatállyal, bármikor jogosult további jogkövetkezmény nélkül felmondani, kivéve, ha a Felek az egyedi előfizetői szerződésben ettől eltérő felmondási időt kötöttek ki. Ez esetben az egyedi előfizetői szerződésben meghatározott felmondási idővel jogosult további jogkövetkezmény nélkül felmondani.

A FlashNet Kft. szolgáltatásaira vonatkozó ÁSZF teljes szövege hatálybalépéséig és azt követően is megtekinthető az ügyfélszolgálati irodánkban, valamint a www.flash-net.huweboldalunkon.

Bármilyen, a fentiekkel kapcsolatban felmerülő kérdésével forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Cím: 2700 Cegléd, Árpád utca 32. 
Telefonszám: +36 80 80 40 80 (ingyenesen hívható)
E-mail: info@flash-net.hu

Tisztelettel: 
FlashNet Kft.

Internet