fél évig fél áron
2018. április 3-16. között az RTLII csatorna kódolatlanul érhető el a MinDig TV programkínálatában.

Filmek, sorozatok és foci díjmentesen! 

2018. április 3-16. között az RTLII csatorna kódolatlanul érhető el a MinDig TV programkínálatában.  

A kódolatlan időszakban saját gyártású sorozat, évadpremier, élő sportközvetítések és hollywoodi szuperfilmek várják a MinDig TV nézőit. Április 5-én és 12-én az UEFA Bajnokok Ligája Arsenal FC-CSZKA Moszkva oda- és visszavágója szólítja a képernyők elé a foci szerelmeseit. Folytatódik a Showder Klub: a népszerű stand-up Comedy Show 21., vadonatúj évada április 9-én 22 órakor mutatkozik be az RTLII-n. A filmes kínálatot olyan hollywoodi szuperprodukciók erősítik, mint a Stephen King azonos című regényéből készült Carrie, vagy David Fincher hátborzongató thrillere, a Holtodiglan. Emellett a kódolatlan időszakban kerül újra képernyőre az RTLII saját gyártású, közönségkedvenc telenovellája, az Oltári csajok is.

 

A csatorna a 19. programhelyen található. További információ honlapunkonés Facebook oldalunkon!

Nem állunk meg: még 20 nap Nat Geo!

Ne feledje, az ismeretterjesztő csatorna egészen április 22-ig kódolatlanul érhető el a MinDig TV-n, a 25. programhelyen. 

Tartson Will Smith-szel egy különleges utazásra a Földön és a világűrben a Volt egyszer egy bolygó részeiben,  április 7-én ismerje meg Észak-Koreát, vagy tudjon meg többet a közelmúlt fontos eseményeiről a Nyers történelembőlÁprilis 22-én érkezik a részben Budapesten készült Géniusz sorozat második évada, Antonio Banderas főszereplésével. A sorozat új részei a 20. század egyik legismertebb és legjelentősebb művészét, Pablo Picassót helyezik a középpontba, akinek a művészete mellett kusza magánéletét is bemutatják. Nézze a premiert, és kövesse Facebook oldalunkat, ahol hamarosan játszhat is a sorozattal kapcsolatban!


Internet
Televízió
IP telefon
Szerverhosting
Webtárhely