fél évig fél áron
2018. március 29. és április 4. között a Kiwi TV kódolatlanul érhető el a MinDig TV programkínálatában, a 45. programhelyen...

Világsztárok és új sorozatok egy hónapig díjmentesen!

2018. március 29. és április 4. között a Kiwi TV kódolatlanul érhető el a MinDig TV programkínálatában, a 45. programhelyen.  

A tavaszi szünidőben a jól ismert kedvencek mellett az animációs filmek legjobbjait is elhozza a Kiwi TV. Péntek este egy fura kissrác veszi fel a harcot zombikkal, szellemekkel és boszorkányokkal a ParaNorman című animációs vígjátékban. Szombaton a Nagyon vadon 2., húsvétvasárnap a Kung Fu Panda 2., húsvéthétfőn pedig a Turbó lesz műsoron.  Április 3-án kedden este a Szörnyek az űrlények ellen című animációs sorozatot vetíti a Kiwi TV, majd másnap a Túl a sövényen szintén 20 órától kezdődik. A régi kedvencek mellett - Hupikék törpikékÉn kicsi pónimLittlest pet shop - új sorozatok is képernyőn lesznek: indul a Sissi hercegnő kalandjai második évada, jön Percy és a tigris mesék, de megismerkedhetnek a gyerekek a Bajkeverő majommal, valamint a Mása meséivel is.

 

További információ honlapunkon és Facebook oldalunkon!

Szuperfilmek a SuperTV2-n, most kódolatlanul

2018. március 29. és április 11. között a SuperTV2 műsorát is kódolatlanul élvezhetik a MinDig TV nézői. A csatorna a 20. programhelyen érhető el.  

Super TV2 nemcsak a húsvéti szünetben, hanem utána is izgalmas szórakozást és kikapcsolódást kínál a család minden tagja számára. A csatorna az esti műsorsávban az amerikai filmsikerekre helyezi a hangsúlyt, de a saját gyártású Ázsia Expressz és a Jóban rosszban is helyet kap a kínálatban.

 

A romantikus vígjátékok kedvelői többet között az Aloha című országos tévépremierjét nézhetik meg március 30-án Bradley Cooper és Emma Stone főszereplésével. Április 2-án a Koszorúslányok kínál felhőtlen szórakozást, aki inkább drámára vágyna, az április 11-én a mára már klasszikussá vált P.S. I love You című filmet tekintheti meg Hilary Swank és Gerard Butler főszereplésével. A klasszikus vígjátékok kedvelőinek a Gagyi mamitajánljuk április 7-én, aki pedig az akciót szereti, április 1-jén a Men in Black sötét zsaruk 3 című akció-sci-fit, április 8-án pedig az Elveszett frigyláda fosztogatóit nézheti meg.

 

További információ honlapunkon és Facebook oldalunkon!

A MinDig TV Appal is jól telnek az ünnepek

A BonumTV április 2-ig, VIASAT3 egészen április 15-ig érhető el élőben a MinDig TV Applikációban, ahogyan a MinDig TV-n is kódolatlanul foghatók.

Töltse le az appot, és nézze a nagyhét leglátványosabb eseményének, a pápai keresztútnak az élő közvetítését a Colosseumból március 30-án 21 órától a BonumTV csatornán, vagy keresse a VIASAT3 műsorait akár a videótárában is!


Internet
Televízió
IP telefon
Szerverhosting
Webtárhely